Om denne blog

Temaet for bloggen er hvordan vi kan gøre Danmark og verden et bedre sted at være.

Udgangspunktet er bogen Kolind Kuren – fra bureaukrati til Vækst, som udkom i 2006 i USA og Danmark, og som er under oversættelse til andre sprog. Formålet er at blive klogere ved at præsentere ideer, dele viden og diskutere synspunkter.

Mit ansvar som ”blogbestyrer” er at sætte dagsordenen og at bidrage med synspunkter og kommentarer, men jeg har ikke mulighed for at kommentere og svare på alle indlæg.

Din mulighed som læser og deltager er at være med i processen ved at kommentere blogposterne og de kommentarer, som andre skriver. Jeg sætter stor pris på at du skriver under dit eget navn – altså ikke under pseudonym.

Mine indlæg står alene for min regning og selvom jeg er aktiv i Ny Alliance kan du ikke regne med at alt hvad jeg skriver, er i overensstemmelse med partiets officielle program. Bloggen er også for mig et frirum, hvor jeg kan lufte tanker og ideer og ændre holdning når jeg ser andres reaktioner og forhåbentlig bliver klogere..

Her er et lille klip der fortæller hvordan du kan få mere ud af bloggen:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.