De virkelige helte

Den bog er jeg rigtig glad for: Carsten Stenos beskrivelse af ejerlederen med alt hvad det indebærer: Lysten til at få foden under eget bord, sliddet, risikoen, skuffelserne, glæden når det lykkes. Rigtig mange gode cases.

En bog du virkelig kan lære af. Gyldendal Business 250 kr.

Hvis du har læst bogen, så skriv en kommentar!

2 kommentarer til “De virkelige helte”

 1. Anette Sand

  Jeg har lige købt og læst bogen. Du har ret i, at der er nogle gode cases i – og det er også det bedste ved bogen: Succes og tragedie er jo altid dragende.

  Det er rigtigt set af Carsten Steno, at der mangler politisk fokus på ejerlederne. Udtrykket “ejerleder” ikke optaget officielt i det danske sprog, selvom det er meget brugt. Derfor har vi heller ikke en definition, og jeg synes, at CSs begrænsning (mere end 10 ansatte)kan diskuteres.

  Det, som karakteriserer ejerledede virksomheder er, at ejerlederen og virksomheden er forbundet på et meget dybere niveau, end ansatte administrerende direktører er med deres virksomhed. En styrke og en svaghed – og det betyder, at omgivelserne/interessenter i udviklingen af ejerledede virksomheder er nødt til at forholde sig til og arbejde med de præmisser.

  Et super spændende emne.

  Dbh
  Anette

 2. A. Sand

  “Ejerleder” begrebet har sin basis i fear mangement sfæren. Nu ved du lidt mere om dem, der benytter titlen: Demokrati er en god ting, det kan bare være lidt svært at styre!

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.