Bryd muren

Her er en bog jeg rigtig godt kan lide: En lille overskuelig bog om hvordan man kommunikerer i modvind.  Altså kommunikation når tilhørerne ikke automatisk er positive over for ens budskab.

Først er der en række små kapitler om at “kende sig selv”; altså hvordan man taler og fremtræder. Meget relevant. Så nogle afsnit om hvordan man forbereder sig, især hvordan man uddrager den hovedpointe som det er allervigtigst at tilhørerne får fat på. Spot on, som man siger nutil dags. Og til sidst gode råd når man er på. Hvordan man sætter scenen, overkommer sin nervøsitet og går til sagen. Lige i øjet.

Jeg tror jeg har holdt over 500 foredrag og talt ved mindst lige så mange møder, så jeg må høre til de erfarne. Alligevel glædede jeg mig over bogen og lærte noget nyt.

200 kr er ren foræring, hvis bogen kan gøre dig til en bedre kommunikator. Er netop udkommet på Gyldendal Business.

2 kommentarer til “Bryd muren”

  1. Birgitte Saltorp

    Bogen har jeg ikke læst, men jeg tror på, at det er meget vigtigt, at man brænder for budskabet, og at man tænker på at formidle det, så andre kan forstå det. Og ja, det inkluderer at bruge mavemusklerne, så der kommer lyd på.
    Hvis man er meget utryg ved at tale, bør man overveje, om det er nødvendigt.

  2. Povl Henningsen

    Tak for den fine anmeldelse. Pæne ord varmer.
    En vision for danskere helt generelt: hvordan bliver vi europamestre i personlig formidling ? Vi er medlem af EU, vi har formandsskabet i 2012, danske virksomheder handler hver dag med det europæiske marked – og selvfølgelig også det globale marked. Skammenligt hvis mange gode menneskers anstrengelser strander på dårlig formidling – på det helt personlige plan. Det at få andre til at høre efter er en kæmpeudfordring for del fleste – men med seriøs træning kommer man langt.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.