Hvem er jeg – og hvis ja, hvor mange?

Den bog har ligget på mit bord i nogle måneder og ventet på at jeg fik lidt bedre tid. Og nu hvor julen nærmer sig, har jeg haft tid til at læse den. 33 små kapitler om sandhed, følelser, Freud, sprog, hjælpsomhed, etik, hjerneforskning og meget andet, skrevet af den tyske filosof og videnskabsjournalist Richard Precht i en engagerende og forholdsvis let læselig form.

Jeg er blevet klogere. Ved godt at jeg ikke er blevet ekspert i noget som helst, men lidt klogere på emner som jeg godt kan se, at jeg bør tænke noget mere over.

Mangler du en julegave til en der gerne tænker over tingene, så brug 349 kr (vejl. pris) på denne bog fra Borgens Forlag, der udkom i september. Du kunne jo også overveje at give den til dig selv. Det tror jeg ikke at du vil fortryde.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.