Vejen til nye vaner

Her er en bog hvis undertitel siger mig mere end dens titel: Energi – vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere.

Selvfølgelig handler det om energi, men kernen er at lære sig selv og sine medarbejdere nye vaner. At komme væk fra autopiloten og tage ansvar for det man gør og det man pålægger sine medarbejdere at gøre.

Bogen er skrevet af Tony Schwartz – en ildsjæl med den opgave at give folk mere energi og dermed mere arbejdsglæde og livsglæde. En rigtig god sag.

Jeg kan lide bogen fordi den er praktisk og konkret. Jeg kan også lide den fordi den skaber forbindelse mellem vores intellektuelle arbejde (oftest foran en PC) og vores krop.

Anbefales – udkommer i dag på LR business. 450 kr. Se mere om Tony Schwartz her: http://www.theenergyproject.com/about/meet-the-team/tony-schwartz

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.