Den store præstation

den-store-prc3a6station

Jeg læser rigtig mange bøger og bunken af hvad jeg gerne vil læse, er høj. Men da Allan Levann og Mikael Trolles nye bog “Den store præstation” kom, lagde jeg bunken til side. Den måtte jeg læse nu.

Det var der god grund til, for bogen er spændende og nyskabende på den måde at den behandler et emne som ikke er fortærsket af andre, i hvert fald ikke på dansk. Bogen indeholder megen ny information (for mig, i det mindste) og jeg anbefaler den ubetinget!

Emnet er hvordan man gør sig mere umage. Perspektivet er både personligt (hvad kan jeg selv gøre) og organisatorisk (hvad kan en leder gøre). Den må blive en bestseller.

Gyldendal Business, 300 kr,  er udkommet

2 kommentarer til “Den store præstation”

 1. Dixi Jensen

  Det får mig til at tænke på, at jeg faktisk ligger inden med viden om, hvad Danmarks reelle problem er, og ikke nok med det, jeg ved også hvad løsningen er.

 2. Pe Anut

  Du Lars.
  Hvor mange mandater var det lige Ny Alliance fik i meningsmålingerne før valget?
  Og derefter realiserede?

  Kom med et klogt svar eller spørg Anders.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.