Ledelse og spiritualitet

ledelse-og-spiritualitet

Tina Magaard har samlet en række vægtige indlæg om hvordan “ånd” kommer ind i ledelse i sin bog: Ledelse og Spiritualitet”. Det er ikke nogen letlæst bog og jeg må indrømme at jeg kørte fast nogen gange under læsningen. Men hvis du kommer igennem bogen vil du have stiftet bekendtskab med en lang række aspekter af emnet; ikke alene fra de “frelste”, men fra vidt forskellig side. Jeg lagde bl.a. mærke til et rigtig godt afsnit af professor emeritus Peter Pruzan der på 17 sider sammenfatter sin netop udkomne bog om emnet (Ledelse med visdom – omtalt har på bloggen i januar). Ikke at det befrier en for at læse den fulde bog, men man kommer langt på de 17 sider! Andre væsentlige indlæg er skrevet af Dr. Theol Viggo Mortensen og professor Steen Hildebrandt.

Anbefales varmt

Gyldendal Business 300 kr (vejl.) – er udkommet.

En kommentar til “Ledelse og spiritualitet”

  1. Helena Risager

    Tak for tippet og anmeldelsen. Glæder mig til at læse denne (også..)

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.