Elisabeth Balslev: Indre Uro

indre-uro

Stress synes at være et uudtømmeligt emne for bøger i disse år; Jeg har ikke læst ret mange af dem, men Elisabeth Balslevs bog skiller sig måske ud fra feltet ved at være både lidt mere praktisk og lidt mere personlig. Elisabeth Balslev inddrager eksempler fra sin egen praksis som psykoterapeut og beskriver hvordan hun arbejder. Det synes jeg er interessant – især for en som mig der har en helt anden tilgang til stress og andre former for indre uro.

Forlaget Hovedland – er udkommet

En kommentar til “Elisabeth Balslev: Indre Uro”

  1. Bo Kalvslund

    Spændende titel og en mystisk og dragende forside…

    Vedrørende eksistens kan iøvrigt Peter Bastins foredrag “Mands minde” på P1 varmt anbefales.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.