Det nytter noget!

afghan-scouts-2010

Jeg blev dybt bevæget da en af mine venner sendte mig dette foto af børn i Afghanistans nyoprettede spejderkorps, der aflægger spejderløftet. Er der noget der er brug for i Afghanistan er det den optimisme og tro på fremtiden, som spejderarbejde repræsenterer. Tænk hvilken forskel det gør hvis et barn er med i et fællesskab der krydser alle skel: race, religion, køn og oprindelse.

Det nytter alligevel noget! – God påske!

2 kommentarer til “Det nytter noget!”

 1. Jørgen Lang Jørgensen

  Jeg synes det er fantastisk positivt at spejderarbejdet kan være med til at skabe optimisme og en tro på fremtiden også i afghanistan.

  Jeg selv er medlem af Red Barnet som også gør et stort og nyttigt arbejde for børnene i Afghanistan

  Så jeg tillader, at komme med følgende reklameindslag: http://www.redbarnet.dk/krig_og_ katastrofer/uddannelse/M%C3%B8d_b%C3%B8rnene/A

  God påske!

 2. Casual Sex New Orleans

  May I simply say what a relief to discover somebody that actually understands what they’re discussing on the internet.

  You certainly realize how to bring a problem to light
  and make it important. More and more people ought to read this and understand
  this side of the story. I can’t believe you are
  not more popular given that you certainly have the gift.

  My homepage – Casual Sex New Orleans

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.