Elefanten og Dragen

elefanten-og-dragen

For et år siden mødte jeg Robyn Meredith i det danske ledelsesnetværk LinKS (www.linkslabs.com) hvor hun fortalte om sin nye bog “The Elephant and the Dragon”. Jeg læste den med begærlighed og lærte en masse om globalisering og især om Kinas rolle i verden, som jeg ikke før havde tænkt på.

Nu er bogen udkommet i dansk oversættelse og det er godt. For den bog sætter alt det vi oplever med globalisering  i dagligdagen i perspektiv. Skrevet af en person der kender Indien og Kina indefra gennem jobbet som korrespondent for det amerikanske tidsskrift Forbes gennem en årrække.

Anbefales varmt!

En kommentar til “Elefanten og Dragen”

 1. Jakob Nybo

  Enig at det er en anbefalelsesværdig bog.
  Robyn Meredith fantaske indsigt og budskaber videregives på en tydelig og nuanceret måde.

  2 anbefaliner:1) Læs den engelske version for at styrke dit engelsk. Hvis man vil gøre sig gældende i en global verden, må ens engelsk være virkelig godt, og det gør man ved at øve, øve og øve se bla. http://www.elephantanddragon.com 2) Rejs til Kina og Indien. Det er 2 meget forskellige lande og facinerende at besøge. Se med egne øjne.

  God læselyst og tur

  Mvh
  Jakob

  Jakob Nybo – Managing Partner.
  ActVal ApS – ACTion that creates VALue – Management Consulting Services.
  jakob.nybo@actval.comhttp://www.ActVal.com – mobile: +45 222 17 007.

  ActVal rådgiver topledere og stabschefer i at skabe effektive og forretningsorienterede stabsfunktioner, der bidrager direkte til bundlinjen.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.