Åben Innovation

Stefan Lindegaard har skrevet en interessant bog om Åben Innovation som kom på Børsens Forlag før jul. Åben innovation er fremmed for mange virksomheder: Innovation er det man holder mest hemmeligt i den lukkede udviklingsafdeling, og nu påstår nogle at man skal lægge innovationen ud til kunder, leverandører, medarabejdere og andre.

Men åben innovation er en vigtig del af det nye paradigme for at drive virksomhed, som vi kommer til at vænne os til i det 21. århundrede. Der er afgørende fordele ved at inddrage kunder, medarbejdere og andre, og de der ikke gør det, kommer bagud af dansen. Hvad ville en iPhone være uden de mange applikationer som folk uden for Apple har udviklet?

Bogen går systematisk til værks og omtaler bl.a. de mange gode grunde til at organisationen som regel vil være imod åben innovation.

Anbefales!

En kommentar til “Åben Innovation”

  1. Bæredygtighed som innovationsdriver | Tyge Mortensen .....blogger

    [...] Åben innovation er en tilgang til videndeling der spreder sig med lysets hast i øjeblikket . [...]

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.