Lykkelig i nørdland

nc3b8rdland

Dorte Tofts bog fortæller om pigers studie- og erhvervsvalg. De generelle afsnit om emnet er interessante, men for mig var de mange konkrete cases langt det vigtigste. Respekt for de mange piger og kvinder der har haft mod og evne til at bryde konventionelle mønstre. God gave til piger der måske tvivler på om du skal vælge et mandefag. Og til mænd – især ledere – som tvivler på at piger og kvinder kan de “hårde ting”.

God bog! Gyldendal Business 250 kr. Er udkommet.

En kommentar til “Lykkelig i nørdland”

  1. Nina Jansen

    Jamen tak for respekten :-) Husk at LIN har en blog på http://lykkeliginoerdland.dk/

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.