Milliardærklubben

milliardc3a6rklubben

Den bog er god underholdning. Nok ikke noget man kan få ret megen forstand af, men interessant fordi den beskriver hvordan fem danskere i løbet af få år kunne tjene milliarder og sætte dem til igen lige så hurtigt.

De var dristige, smarte og dygtige. Ingen tvivl om det. Men man kan diskutere hvor megen reel værdi de skabte ved spekulationsprojekter inden for ejendomme og andre brancher. De hjalp hinanden og trak andre med. Også på vej ned.

Jeg er imponeret over forfatteren, Birgitte Erhardtsens research. Hun har hundredvis af detaljer med og jeg havde svært ved at lægge bogen til side. Det synes som om virkeligheden overgår fantastien!

Bogen er kommet på Gyldendal Business og koster 300 kr. Jeg synes den er pengene værd!

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.