Stine Bosse: Det handler om at turde

Stine Bosse

Jeg kender Stine Bosse ret godt og har stor respekt for hende som leder og som menneske. Nu kom så biografien fra Gyldendal Business (300 kr, udkommer 28/10) og jeg frygtede det værste: Endnu en selvforherligende bog i den lange række af erhvervsleder biografier der er kommet de seneste år.

Men nej: Bogen om Stine Bosse er anderledes. Den er mere ærlig og den går tættere på personen end nogen tilsvarende biografi jeg har læst. Jeg kunne simpelt hen ikke lægge bogen til side. Slugte den i (næsten) en mundfuld. Især blev jeg berørt af kriserne i Stine Bosses liv: moderens depressioner og selvmord, faderens konkurs, ulykker og skilsmisser. Fortalt lige på og hårdt. Man kan ikke undgå at få respekt for Stine. Der er en grund til at hun er nået helt til tops!

Hvis jeg uddelte kokkehuer, ville jeg give så mange som muligt til denne bog. Den er fremragende!

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.