Brug dit brand

brug-dit-brand

 

 

 

 

 

 

 

 

De færreste HR folk ved noget om branding. Her er bogen som I kan bruge til at komme i gang: Majken Schultz og Mary Jo Hatch’s bog “Brug dit Brand” er netop kommet på Gyldendal Business.

Det er en interessant bog med masser af gode cases. Hovedbudskabet som jeg læser det er, at branding er langt mere end smart markedsføring og logoer. Det omfatter alt hvad organisationen gør – i høj grad også HR-arbejdet og især rekruttering. Jeg glæder mig over den basale forudsætning: Man får det brand man fortjener. Det er umuligt at snyde sig til et godt brand. Hvis virksomheden grundlæggende er ordentlig og sund kan man bygge et stærkt brand. Ellers glem det!

De 350 kr som bogen koster (vejl) er rigtig godt givet ud. Og så ser jeg lige at du kan købe bogen på nettet direkte hos Gyldendal for 262 kr.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.