Debatmøde om integration: succes eller ej?

Forfatteren til den bog om integration jeg har omtalt her på bloggen, Hans Lassen, diskuterer om integrationen virkelig har været en succes, med Naser Khader, integrationsordfører for Det Konservative Folkeparti. Det sker i festsalen på Danmarks Pædagogiske Universitet tirsdag den 29. september kl 19.30-21.00.
Du kan tilmelde dig på www.aftenskolen.dk, holdnummer 219003 eller på
tlf. 33 11 88 33.
Det bliver interessant…

4 kommentarer til “Debatmøde om integration: succes eller ej?”

 1. Frank Calberg

  I hvilken grad er der mulighed for at deltage via Internet?

 2. hans lassen

  Desværre er mødet blev aflyst af for få tilmeldte.

 3. Azreal

  “Desværre er mødet blev aflyst af for få tilmeldte.”

  Minder lidt om Ny/Liberal/? Alliance’s livshistorie

 4. Mark

  Naser Khader ved ikke noget om integration.Han har mistet jordforbindelsen og virker forvirret.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.