Den anden virkelighed

den-anden-virkelighed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er en person der mener at integrationen i Danmark har været en succes, ja faktisk en bragende succes. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk, men efter 208 sider med tabeller og fakta fra mange forskellige kilder er jeg overbevist: Vi har et falsk billede af integrationen i Danmark. Skabt af manipulerende politikere og en ukvalificeret presse. I det store og hele er den nye generation af indvandrere godt på vej til at opføre sig som etniske danskere. Kvinderne får det samme antal børn, de unge uddanner sig og går på arbejde præcis som danskere i tilsvarende grupper osv.

Skeptisk? Så læs Hans Lassens bog “Den anden virkelighed” der er udkommet på Informations Forlag. Prisen for at blive oplyst: 199 kr.

Det er billigt.

2 kommentarer til “Den anden virkelighed”

  1. Jette Jakobsen

    Det har vi kunnet se ude på arbejdspladser og de unge vores børn går i skole med. Det kom ikke bag på mig..det er ved at lykkedes, rigtig fint. Selvfølge er der lidt, med de ældste, men er det ikke meget naturligt? De har da formået at holde mange af deres unge i skole..godt gået. Et er hvad pressen siger og et andet er sandheden.

  2. Jette Jakobsen

    Nogle politikere er også rigtig gode til at lave usandheder og skrækbilleder, og mange danskere tror desværre på dem. De er så bange for, at der går noget fra dem ved at dele og give nye plads.Der kommer mange veluddannede unge, af “de fremmede”, som vil være med til at lave vores velfærdssamfund, og de er endda stolte af det, og vil gerne betale noget tilbage. Det der generer mest i Danmark, er vist at de ofte har en anden religion. Det har intet med det andet at gøre, tro er en privat sag, som alle har lov til at have.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.