Krise og innovation – gode videoer

Lige før sommerferien holdt  Rådet for Teknologi og Innovation  i samarbejde med Wemind en spændende konference, futurenext, om brugerdrevet innovation som en vej ud af krisen. På konferencens hjemmeside findes tre podcasts med indlæg, som jeg synes er værd at bruge tid på at se: Jacob Bøtter fra Wemind fortæller om hvordan man bruger sociale medier til brugerdrevet innovation, Alexander Kierulf fortæller om arbejdsglæde i krisetider og jeg selv har et indlæg om de mentale modeller, som begrænser os i vores evne til at tænke nyt. 

Til inspiration – og gerne også kommentar.

3 kommentarer til “Krise og innovation – gode videoer”

 1. Frank Calberg

  Til Lars: Interessant oplæg om mentale modeller. Du nævner, at medarbejdere skal være ejere, at medarbejderskab skal være identisk med ejerskab. Har du mulighed for at fortælle, hvordan en virksomhed, for hvem det i øjeblikket ikke er tilfældet, konkret skal gribe denne forandring an? På forhånd tak.

 2. Lars Kolind

  Jeg foreslår helt enkelt at man bruger det værktøj jeg har udviklet; MMM: Mental Model Mapping. Det står beskrevet i Kolind Kuren side 137. Man skal øve sig i at kortlægge mental model for andre organisationer før man går i gang med sin egen. Og bedst virker det hvis man starter med en yndlingsaversion; for mig fx. den mentale model bag komunalreformen eller andre af de seneste reformer i DK.

 3. Erik Ernst

  “Og bedst virker det hvis man starter med en yndlingsaversion; for mig fx. den mentale model bag komunalreformen eller andre af de seneste reformer i DK.”

  Hahahaha:)

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat