Et rigtig godt initiativ

Overalt i landet findes der små gårdproducenter af madvarer og andet godt. De fleste har en gårdbutik, men det er ofte småt med kunderne og der er ikke råd til ordentlig markedsføring. I Voervadsbro mellem Silkeborg, Ry og Brædstrup har de gjort noget andet: Åbnet Voervadsbro Torvehal i en tom lade og gået sammen så der virkelig er et sortiment at komme efter: Nybagt brød, frisk og frossent kød, pølser, grøntsager, honning og slik.

I dag var åbningsdag og fremover er der åbent hver søndag 10-16. Der er endnu plads i laden til flere, men allerede nu er der noget at komme efter: De friske råvarer som et supermarked aldrig kan levere på samme måde.

Ideen er til fri afbenyttelse!

7 kommentarer til “Et rigtig godt initiativ”

 1. Frank Calberg

  Interessant initiativ.

 2. Erik Andersen

  Vidunderligt. Det har altid undret mig at de i mange stater i USA har kunnet have farmer’s markets, når det er noget vi her i Danmark hidtil slet ikke har kunnet præstere.

  Håber det ligger bekvemt ift. hovedfærdselsårer. Og jeg glæder mig til noget lignende kommer til København!

  Erik

 3. Svend Aage Hasselstrøm

  Jeps.
  Lad os få det hele orange…!

 4. Frank Calberg

  Til Erik: Har du mulighed for at fortælle lidt mere om “farmers’ markets”? På forhånd tak.

 5. Per Feldvoss Olsen

  Den er en ide som ligger lige for for Løndal? Eller den kan varieres med bytte-planter dage eller alt muligt andet?

  Hvorfor ikke lade lokale interesse grupperne finde på hvad “laden” skan bruges til – så er du “gratis” med til at støtte lokale initativer.
  VH Per

 6. Frank Calberg

  Interessant tanke, Per, at tænke blomster og planter med ind i dette retail 2.0 concept.

 7. Frank Calberg

  Ligger der ikke et relativt stort potentiale i at muliggøre, at ganske almindelige mennesker kan give egne ideer vedr. madlavning videre til hinanden?

  I denne sammenhæng er her lidt mere input: http://www.nibbledish.com/

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.