Forår på Løndal

p1030885

Stop lige op og nyd foråret. Her på Løndal er det endnu engang overvældende. I weekenden havde vi over 3.000 gæster til åbent hus. Nu er Rhododendron for alvor sprunget ud og det er til at blive i godt humør af. Ønsker alle at rigtig godt forår!

p1030895

10 kommentarer til “Forår på Løndal”

 1. Anni Lomborg

  Kære Lars!

  Ja det er fryd at gå en tur i sin have på denne årstid. Min have er kun et lille frimærke i forhold til din, tror dog at jeg fryder mig lige så meget over mit frimærke som du over dit fristed? Jeg glæder mig til rosenfloret, det er glæden ved at have en have. I ønskes alle en rigtig god sommer :-D

  Kh.
  Anni

 2. Helle Munch Oldefar

  Hver årstid har sin charme. Personligt synes jeg, at efterårets mange farver er det smukkeste, men når jeg går tur med mine hunde 2-3 timer hver dag hele året rundt, så nyder jeg alle former for vejr.
  Jeg håber virkelig, at jeg kan komme en af de næste gange, der er åbent hus på Løndal :-)

 3. S. Quire

  Får du selv tid til at passe haven og ordne blomsterne, eller er det polske tjenestefolkenes opgave

 4. Lars Kolind

  Egentlig ville jeg have spammet kommentaren ovenfor; del fordi den er under falsk navn og dels fordi den er perfid.
  Men jeg lader den stå så alle kan se den og undre sig over at folk gider at bruge tid på den slags.
  For god ordens skyld: Vi har ingen tjenestefolk fra Polen eller lignende steder på Løndal.

 5. Jan Sjøstrand

  Super Lars – lad “ham” bare stå.
  Der er en psykologisk grundregel der lyder:
  jo mere man kritiserer, latterliggør og nedgør andre, jo flere dårlige skyggesider har man selv.

  En af skyggesiderne hos S. Quire kunne være lavt selvværd – og det er sgu da synd.

 6. Jette Jakobsen

  Der hvor jeg arbejder, har vi næsten lige så flot have som dig, og det er dejligt. Det bedste er dog, at vi har en leder, som siger” ud i haven, i det gode vejr..lige så meget i kan”. Vi har en stor kurv med solhatte og kasketter..på med hatten og ud. Det giver livslyst, vitaminer, godt humør, frisk luft, god appetit og meget mere. Sådan skulle det være alle steder. I byerne kunne parkerne bruges.

 7. Anni Lomborg

  :-)
  I dag skal jeg ud i min have og fjerne ukrut, det skal jo til en gang imellem. Jeg er ikke hysterisk med hensyn til at få det af vejen, det kan dog blive så grelt at det er nødvendig for bedre at kunne nyde de ædle og smukke planter. Der kan dog være nogle ukrutsplanter jeg lader stå fordi de er håbløse at komme til livs. De visner og dør af dem selv.
  Lige et spørgsmål til S.Quire: Kunne du måske bruge “dit liv” på det mere positive i tilværelsen? “Sig tak og vær glad i hver en stund, thi glæden i hjertet gør frisk og sund”
  Kh.
  Anni

 8. Shakespeare

  Sonnet 69

  Those parts of thee that the world’s eye doth view
  Want nothing that the thought of hearts can mend;
  All tongues—the voice of souls—give thee that due,
  Uttering bare truth, even so as foes commend.
  Thy outward thus with outward praise is crown’d;
  But those same tongues, that give thee so thine own,
  In other accents do this praise confound
  By seeing farther than the eye hath shown.
  They look into the beauty of thy mind,
  And that in guess they measure by thy deeds;
  Then—churls—their thoughts, although their eyes were kind,
  To thy fair flower add the rank smell of weeds:
  But why thy odour matcheth not thy show,
  The soil is this, that thou dost common grow.

 9. Helle Munch Oldefar

  Det er med S.Quire som med ukrudt: De forgår ikke så let :-)

 10. Anni Lomborg

  Læs side 874 i bibelen, Matthæusevangeliet 13. Lignelsen om ukrudtet i hveden o.s.v.
  Kh.
  Anni

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.