Velkommen på Løndal

15052009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her i weekenden har vi åbent hus på Løndal med temaet “Kom til fest på Løndal”. Der foregår en masse og jeg glæder mig til at hilse på de af jer der kommer. mere på www.loendal.dk. Åbent 10-17 lørdag og søndag; entre 60 kr, dog 30 for børn.
På gensyn

En kommentar til “Velkommen på Løndal”

 1. Susanne Birkebæk

  Kære Lars Kolind

  Vi mødtes efter dit foredrag på SEE2010 i Skive i sommers. Jeg havde som Gilwell projekt ShelterBox Spejderhjælp, et forsøg på at lære spejdere om nødhjælp og andre folkeslag og samtidig gøre ShelterBox katastrofehjælp kendt. Organisationen har såvel i UK som i USA indgået samarbejde med spejderne, jeg ville gerne om noget tilsvarende kunne ske i DK og arbejder for det. Jeg mangler gennemslagskraft, men kan få hjælp og inspiration af et par, som cykler 10.000 miles jorden rundt på en tandem cykel for at reklamere for ShelterBox. De kan også fortælle noget om det nævnte samarbejde. Dette par kommer til Århus, torsdag, d. 2. juni og har planlagt derefter at tage til Ry. Det ville være fantastisk, hvis du kunne få tid til at møde dem for at få noget at vide om dette samarbejde og derefter vurdere, om det skal udbredes andre steder. Har du interesse heri, kan jeg kontaktes på min mailadresse og på 2721 1588.
  Jeg har skrevet til dig på facebook om muligheden for at stille et ShelterBox telt op ved jeres forårsmarked her i weekenden eller blot en af dagene, er der det?

  Mange hilsner

  Susanne Birkebæk

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.