Nicaragua – fotos på www.flickr.com

Vil du se nogle fotos fra min brors projekter i Nicaragua, så gå ind på www.flickr.com og søg på “carita feliz” eller “villas Sonja”.

Mere info på www.caritafeliz.org eller www.granadacollection.org. Villas Sonja har ikke endnu egen webside, men du finder lidt yderligere information på Carita Feliz side. 

God fornøjelse.

En kommentar til “Nicaragua – fotos på www.flickr.com”

  1. Jette Jakobsen

    Det er nogle fine fotos, og alle ser glade og tilfredse ud. Jeg er helt sikker på det er nogle gode steder. Jeg forstår ikke spansk, så det er nok ikke helt relevant med min mening..udover det jeg kan se.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.