Jobmulighed – Midtjylland

Kender du nogen i dit netværk der kunne tænke sig et job her på Løndal (www.loendal.dk)? Vi har mulighed for at sammensætte et job med en eller flere af følgende komponenter:

 • Administrator/sekretær for godset Løndal: Organisere events, tage sig af henvendelser (telefon/mail) og iøvrigt hjælpe til i en meget alsidig lille virksomhed med tre medarbejdere.
 • Assistent for mig (Lars Kolind): Jeg har klaret mig i ti år uden assistent og nu skal det være slut… Halvtidsjob som kan kombineres med en af de andre opgaver på listen.
 • Sekretær i PeopleTools (www.peopletools.dk): Kundeservice, markedsføring, administration, kursusplanlægning og meget gerne et engagement i selve forretningen: At levere de bedste analyseværktøjer (tests) til HR folk i store og mellemstore virksomheder og offentlige organisationer i DK og senere i Norden.

Hvis du kender en, så vil jeg sætte stor pris på en mail direkte til lars@kolind.dk hurtigst muligt. I Løndal/PeopleTools beskæftiger vi for tiden 7 medarbejdere og vi vil gerne være flere. Arbejdsopgaverne er fleksible og meget varierende. Omgivelserne er unikke og økonomien sund. Bil er en nødvendighed medmindre du bor meget tæt på. Adresse: Løndal Alle 2, 8740 Brædstrup. Jeg glæder mig til at høre fra dig (eller den du kender). 

Lars Kolind

4 kommentarer til “Jobmulighed – Midtjylland”

 1. Lisbet Mørk

  Hej Lars!

  Jeg ville sør´me gerne ha´ sådan et job, men bor desværre for langt væk og mangler tid.

  Nå, men jeg kontakter dig hér på denne blog, fordi jeg har brug for din hjælp.

  Jeg er blevet lidt træt af al den snak og er skredet til handling, har nærmere betegnet påbegyndt min smilekampagne ved at lægge mit smilebrev ind på “En rigtig god oplevelse”.

  Det er min hensigt at sprede min smileopfordring overalt i Danmark, men har du nogle gode idéer udover at sætte den på nettet, sende den til TV2 og DR, maile den til de forskellige partier, aviser, magasiner, og ?

  Hvordan kommer den længere ud?

  Jeg vil opfordre TV til at være med i kampagnen og følge op på mit udspil:
  En indsats med smil til at lyse op i den “mørke” vinter, i første omgang varende ind til 1. marts 2008.

  Måske jeg også vil udnytte lejligheden til at opfordre TV til at bruge kampagnen og årstiden til at stable en udsendelse på benene, overvejende udformet som en hyldest til glæde og kærlighed med masser af musik og mulighed for indsamling af penge til børn. Målet skal være at gøre en indsats for at etablere trivsel for børn. Hvordan de selv vil udføre idéen i detaljer må være op til dem.

  Har du gode kontakter?

  Har andre?

  Vil du hjælpe?

  Vil andre hjælpe?

  Jeg er så småt begyndt at lege med en flot opsætning til en brochure, og jeg har fået kogt teksten så meget ned, at den fylder lidt mere end en A4 side. Hvis man trykker halvdelen på hver sin side og “fylder ud” med billeder (har selv scannede billeder af egen avl), kan der fremstilles noget godt, men computerhåndtering er langt fra min stærke side.

  Er der nogen der vil hjælpe mig med dette?

  Nu har jeg vist udfordret mine grænser rigeligt for i dag, så jeg slutter.
  Forhåbentligt forbarmer du dig eller andre sig over mig, for projektet er i gang med eller uden hjælp.

  Bedste hilsner Lisbet

 2. Lars Kolind

  Det er en fin ide med en smilekampagne og jeg håber at Lisbet vil holde fast på den. Jeg tror ikke der er en meget bedre måde at komme ud med budskabet på, end ved at benytte bl.a. blogs som denne. Jeg har ikke i øjeblikket tid til at gøre mere. held og lykke!

 3. Lars Kolind

  Tak for mange gode e-mails med CV’er. Dem er jeg meget glad for. Jeg vender tilbage i begyndelsen af næste uge når vi har overstået anden del af Løndals julemarked (5000 gæster mere!).

 4. Lisbet Mørk

  Tak, Lars for klar udmelding. Jeg går bare videre og har allerede nye idéer til, hvordan jeg gør det.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.