Innovative advokater

Innovation er ikke noget der hører advokatbranchen til. Men i Kolding findes der et advokatfirma der er helt sit eget. Slut med stift hierarki, slut med kedelige kontorer, slut med knudemænd og kvinder der ikke har andet i hovedet end paragraffer: tærø nielsen og hulgaard advokater hedder de og du finder dem på nettet på www.tnh.dk. Firmaet fik Advokaternes Innovationspris 2007 med god grund og er nu indstillet til Realdanias kloge m2 pris for deres innovative advokatkontor-koncept.

Jeg tror de er det nærmeste man kommer på et advokatkontor der følger principperne i Kolind Kuren: Mening, partnerskab, samarbejdende organisation og værdibaseret ledelse. Og så siges de tilmed at være rigtig gode advokater…

3 kommentarer til “Innovative advokater”

 1. Helle Munch Oldefar

  Det var dog århundredes dejligste nyhed. Tak for det. Hidtil har jeg desværre måttet give amerikanerne ret i at: Så længe der er plads i Helvede, kommer ingen advokat i Himlen :-)))

 2. Karsten de Stricker

  Vedr. sagen Poulsen som giver mig dybe rynker:Den er skadende for Ny Alliance og Poulsen ved næste valg, og raslebøssernes vægt ved næste husstandsindsamlingfor Dansk Røde Kors

 3. Lotte Bliddal

  Vi er mange advokater, som forsøger at flytte os i disse år, og den omtalte innovationspris til tærø nielsen og hulgaard advokater var efter min opfatelse fortjent.

  For os andre, som ikke helt ved, hvordan og hvor vi skal starte, er det dejligt, at der er skrevet en praktis og meget brugbar bog som Kolind-kuren.

  Bogen var i sin tid anmeldt i vort blad Advokaten, og så er der ligesom ikke længere en undskyldning for ikke at komme i gang med at revolutionere branchen :-)

  Historien om Oticon fandt jeg så inspirerende og livsbekræftende. Bogen har motiveret mig meget til selv at forsøge med spændende ting i min virksomhed.

  Hos os arbejder vi nu løbende på at implementere de mange gode ideer i Kolind-kuren, og det har jeg valgt at fortælle om på min egen blog. Et af mine mål her i livet er nemlig at kunne fortælle de bedste historier, når jeg en gang om mange år ender på plejehjemmet – så må vi blot håbe, at jeg ikke ender på det samme plejehjem som Lars Kolind, for så bliver jeg jo fejet af banen :-)

  Min blog hedder http://www.lotte-bliddal.dk og virksomhedens hjemmeside hedder http://www.paulex.dk. Hvis der er nogle, som er friske med en bemærkning og gode råd/ideer, så skal I være hjertens velkomne.

  Også tak til dig, Lars Kolind – du har med din bog og ærlighed påvirket mig i en retning, hvor jeg konstant mindes om, at hvis jeg ikke forsøger at ændre på tingenes tilstand selv, så sker der ikke en flyvende fis ;-)

  Kærlig hilsen
  Lotte Bliddal

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.