Podcast om Timpsons

Timpsons er en unik succeshistorie. Fra en lille gruppe sko-reparationsværksteder til næsten 600 servicebutikker over hele Storbritannien på 25 år. Jeg havde besøg af ejer og direktør James Timpson som fortalte et par minutter om hvorfor det har kunnet lade sig gøre. Lyt her (podcasten er på engelsk):

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Hvad siger I så?

4 kommentarer til “Podcast om Timpsons”

 1. Syss G. Olsen

  Kan vi ikke få lidt ligestilling, det er dem man siger/skriver som man opnår. Jeg vil gerne have flere kvinder i politik, så jeg synes man skal skrive hende istedet for ham i denne slags indlæg.

  Og jeg synes der mangler noget væsentligt, nemlig om vedkommende er visionær og har gennemslagskraft. Det har hende jeg vil stemme på.

  Venlig hilsen Syss Olsen

 2. Syss G. Olsen

  Og så har jeg gjort det forkert igen – det var jo ikke det indslag jeg ville kommentere – måske skulle bloggen opbygges anderledes så det ikke er så let at lave fejl – heller ikke for dem der ikke kommenterer noget særlig tit – når man så får lysten til at sende en kommentar – så burde det da være nemt at gøre – uden at lave fejl.

  Venlig hilsen Syss Olsen

 3. Claus Christensen

  Meget kan politikerne og samfundet lære af virksomhederne, men samfundet skal forhåbentlig ikke være præget af ukritisk begejstring for en vision personificeret i lederen, udelukkelse af uønskede individer samt – min fortolkning uden belæg i podcasten – involvering og overvågning af tanker, følelser og holdninger, der normalt tilhører borgernes privatsfære. Det giver nogle ubehagelige associationer.

 4. Lars Kolind

  Intet problem, Syss Olsen. Den fejl er set før! Bliv bare ved med at kommentere!
  Lars Kolind

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.