Hvad er en god politiker?

Her er tre minutter om hvad en god politiker efter min mening er. Og på den næste blogpost findes så testen, som jeg fortæller om på podcasten.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Prøv testen og lad mig så høre din mening…

2 kommentarer til “Hvad er en god politiker?”

 1. Søren Sprogø

  Ja undskyld mig en lidt off-topic detalje, men jeg mener altså ikke at en YouTube video kan betegnes som en podcast.

  Fra Wikipedia:
  “A podcast is a digital media file, or a series of such files, that is distributed over the Internet using syndication feeds for playback on portable media players and personal computers.”
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Podcast)

  Muligheden for at downloade og gemme på et portal media mangler simpelthen (“Pod”-delen af “Podcast”).

  Igen, beklager at gå off-topic på et godt og aktuelt emne på en god og spændende blog. Men jeg mener det er vigtigt at have styr på sine begreber når man blogger :-)

 2. Lars Kolind

  Tak for kommentaren – jeg tror de kloge er lidt uenige om terminologien!
  Hører iøvrigt gerne kommentarer til om I synes at videomediet fungerer. De sekvenser I ser, er jo ægte dogme første generation- jeg prøver at blive dygtigere til både form og teknik.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.