Arkitemas kloge organisation

Arkitema er et arkitektfirma som du skal holde øje med. De er formentlig længt fremme i vores del af verden med arbejdet med at lave en klog organisation, dvs. en organisation, hvor viden deles mellem medarbejderne og hvor medarbejderne arbejder mere kreativt sammen end det før er set. Jeg har formået direktør Per Feldthaus til at fortælle læidt om hvad Arkitema har gang i, på denne podcast.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Lyder det ikke spændende…

2 kommentarer til “Arkitemas kloge organisation”

 1. Jette Jakobsen

  Det var da en god metode. Den kan bruges i hele livet, og vi gør det. Hvis mennesker har et problem, finder vi af og til nogle at spørge til råds. Vi kan jo ikke vide alting. Måske er fejlen at vi altid spørger eksperter?? Tænk bare de mennesker som er faret lidt vild i livet, de render fra sagsbehandler til sagsbehandler, mange gange hjælper det ikke. Hvis de nu spurgte bredt, var der måske noget som kunne bruges.Måske en som har været der selv, og vendt problemet.
  Det er bare det…hvis vi ikke har bevis på, at vi ved noget om tingene. Skal vi ikke gøre os kloge på dem, det har vi jo ikke læst til! Hvor er det godt at nogle mennesker er ved at vende den tankegang.

 2. Hans Henrik H. Heming

  Kære Lars

  Det er nogle meget interessante perspektiver Per Felthaus kommer med og jeg er sikker på, at det er vejen frem for de fleste virksomheder.

  Maskinbureaukratiernes tid er forbi….

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.