Konkurrencekraft i Billund 25. april

Hvis du bor vest for storebælt skal du være opmærksom på et spændende toplederarrangement om konkurrencekraft i Billund den 25. april. Det er arrangeret af Innozone.dk som er et regionalt erhvervssamarbejde her på disse kanter.

Innozone har formået at få professor Stephane Garelli fra IMD i Lausanne til at redegøre for hvilke elementer der ligger bag opbygningen af konkurrencekraft, hvordan Danmarks konkurrencekraft har det, hvordan vi kan udvikle den etc. Mette Kristine Oustrup skal redegøre for, hvordan en dyb forbrugerforståelse kan påvirke konkurrencekraft og Antoni Subira fortæller om hvordan klyngedannelse med stærke rammer, kraftig rivalisering mv. kan påvirke konkurrencekraft for alle. Jeg tager mig af virksomhedsperspektivet: Hvad kan en virksomhed konkret gøre for at øge sin konkurrencekraft?

Se mere på  www.innozone.dk

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.