Klap en sæl

 P1020267.JPG

I dag var jeg rigtig ude på eventyr. Sammen med andre for Vædderens besætning gik vi i land på en lille ubeboet ø. Byggede en varde som en kommende Galathea ekspedition forhåbentlig finder. Men derudover havde vi bare rigtig god tid for vi skulle vente mens Vædderen var på besøg hos en Chilensk marin forskningsstation. Og hvad er så bedre end bare at kigge ud over vandet og vente på at sælerne dukker op. Og det gjorde de. Svømmende i små grupper af 3-5. Nysgerrige som den du ser på billedet: Hvem er de mærkelige folk inde på bredden?

Om to dage er vi i Valparaiso og dermed er Galathea slut for mig. Mere i morgen..

En kommentar til “Klap en sæl”

  1. Niels Erik Madsen

    Klap dig sæl
    Giv dit indre barn et knus, og nyd livet, som en sæl der stikker hovedet op gennem isen, spørger, er det her det sner? sanser den sælsomme dagligdag. undres.
    Har vi kræfter til at stikke hovedet gennem informationernes ishav og undres?
    hils-en NEM Susaa

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.