Hvis du kommer forbi Løndal i weekenden…

 a Jette Frølich bord 1.jpg

Hvis du skulle være på disse kanter i weekenden så kig ind til os på Løndal, hvor der er pyntet op til jul i hovedbygningen. Vi har åbent hus; masser af kunsthåndværkere og andet godtfolk i laderne. Nærmere oplysninger på www.loendal.dk.

Løndal ligger på vejen mellem Silkeborg og Horsens.

Mere om folkeskolen i morgen..

2 kommentarer til “Hvis du kommer forbi Løndal i weekenden…”

 1. Jens Hansen

  Ny Alliance.
  Hvad betyder kumune sammenligngen for jer og dens fremtid.
  Jeg tænker her på os i på landet, der føler sig trådt på af de store.

 2. Lars Kolind

  Det er ikke helt let at svare på. Jeg tror ikke at kommunesammenlægningen får den store effekt. Der kommer nogle besparelser, men også meromkostninger, og hele den ånd projektet er gennemført i, er jo at der ikke skulle ske store ændringer. Bare større enheder. Jeg mener at det er en fatal fejl: Kommunesammenlægningen kunne have været brugt til en gennemgribende fornyelse af den offentlige sektor for at få bedre løsninger (service) for borgerne, gladere medarbejdere i det offentlige og lavere skatter.
  Men sådan blev det altså ikke…

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.