Hilsen fra Bombay

Lige en hilsen fra Bombay. Jeg er overrasket over hvor forskellig Indien er fra f.eks. Kina og Vietnam. Religion, spiritualitet, familie og tradition spiller en kolossal rolle her. Udviklingen går forrygende hurtigt og hvis man tror at Inderne kun kan lave lavteknologi må man tro om. Her er alt det sidste nye inkl. 10 millioner mobiltelefonabonnenter i en by med 16 millioner indbyggere hvoraf ca. 4 mio er under ti år.

India Saris

Lars Kolind

2 kommentarer til “Hilsen fra Bombay”

  1. Jesper Rønn-Jensen (justaddwater.dk)

    Hvor sjovt. Jeg besøgte mumbai ca. 10 dage efter dig. Stadig mange mennesker, og det mest iøjnefaldende for mig var den enorme kontrast mellem rig og fattig.

    Jeg har lagt nogle af mine billeder ud på nettet: http://flickr.com/photos/jesper/sets/72157594299071359/

  2. Lars Kolind

    Supergode fotos – tak! Enig: skellet mellem rig og fattig er ufatteligt. Og mange af de rige oplever det overhovedet ikke som noget problem.

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.