Tre maaneders jubilæum

Der var ikke ret mange der troede at kolindkuren.dk ville overleve de første tre måneder, men det gjorde den. Og jeg glæder mig over stadig flere kommentarer med en masse værdifuldt input. Tak!

Jeg har nydt ferien her på Løndal; siddet en del i rosenhaven (se billedet) og fået læst flere bøger. Jeg er nu halvt igennem Herman Lindqvists mammut-biografi om Napoleon. Den er interessant bl.a. fordi Napoleon brugte en masse af de ledelsesprincipper vi i dag vil kalde moderne (kommunikerede direkte med soldaterne, gav den enkelte soldat og enhed stor frihed til at handle i den konkrete situation osv) og at denne organisations-og ledelsesform var modstandernes hierarkiske og bureaukratiske organisationer overlegen. Men da Napoleon så fik uindskrænket magt i Frankrig gik magten ham til hovedet og han mistede simpelt hen jordforbindelsen. Han fik ikke nogen “Second Cycle”…

Løndal fra rosenhaven.jpg

Sådan ser her ud i rosenhaven…

6 kommentarer til “Tre maaneders jubilæum”

 1. Preben Carlsen

  Hej Lars. Tillykke med “de tre måneder”. Jeg har nu aldrig været i tvivl om “projektets” kvaliteter og overlevelsesevne.

  På den muntre side får din bemærkning om Napoleon mig til at forslå, at du opretter en niche-business målrettet overfor denne verdens store ledere. Napoleon er jo ikke den sidste store verdensleder, som Kolind-kuren kunne have hjulpet. Måske skulle du sende et eksemplar til f.eks. Mr. Blair? ;-)

  Keep up the good spirit på bloggen :-)

 2. Frank Calberg

  Jeg sender også et par roser for et godt initiativ med kolindkuren.dk.

 3. Søren Norlander

  Tillykke. Tak for mange gode indlæg, links og diskussioner. Et spørgsmål til fremtiden kunne være “Har virksomheder og organisationer brug for konsulentbistand. Hvis ja, er spørgsmålet; indhold? Hvis nej, er spørgsmålet; hvorfor?

 4. Bjarne Balle

  Ja, jeg kan kun tilslutte mig roser, lykkeønskningerne og den manglende evne til at tvivle på projektet.

  Det er meget inspirerende !

  Hilsen Bjarne

 5. Alexander Kjerulf

  Tillykke med dagen Lars. Blogging er en halvsvær disciplin med mange uhåndribelige faktorer, men du har fanget stilen fra dag 1. Godt gået! Din blog (og din bog) er en stor inspirationskilde for mig.

  Har du overvejet, at gå over til at blogge mest på engelsk? Det vil mangedoble dit potentielle publikum og dit budskab er netop lig så relevant udenfor Danmark.

 6. Nils Erik Madsen

  3 Gå-en-der godt i gang til-lykke
  hold dig flyvende, men tjek din begage for overvægt:-)
  skaevevinkler.dk

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.