Dansk side med kreative processer

I min søgen efter kreative processer opdagede jeg en dansk side med flere udmærkede beskrivelser: www.kompetenceweb.dk. Her finder du værktøjerne under “dialog”. Lige til at gå til. Også regeringens moderniseringsprogram har en god beskrivelse af fremtidsværksteder på http://www.moderniseringsprogram.dk. Søg på “fremtidsværksted”. Der er samme sted et “fællesskabsværksted”, som jeg ikke har prøvet, men som virker relevant.

2 kommentarer til “Dansk side med kreative processer”

 1. Erik Torm

  “Nye kommentarer” giver adgang til personens website men ikke til den nye kommentar. Er det meningen?

 2. Tove Brink

  Jeg vil gerne supplere din søgen efter kreative processer med linket til mit bog-koncept beskrevet på http://www.competenceweb.com.

  Tankerne bag ved konceptet er i høj grad en forlængelse af det du skriver i din egen bog omkring “mening”. Jeg har i flere forskellige sammenhænge arbejdet med kreativt at skabe mening for nye tiltag i små og store organisationer. Det er først når meningen er gennemarbejdet i en organisation, at innovationen for alvor begynder at rulle og resultaterne begynder at rulle ind på bundlinjen.

  Der er ikke ret mange, der beskæftiger sig med organisatorisk kompetenceopbygning – selvom teamarbejde virkelig er essentielt under de nuværende forretningsbetingelser, som du også selv skriver. Det er endnu færre, der giver sig af med at give den organisatoriske kompetenceopbygning en fælles retning, hvilket der jo også er udpræget behov for.

  Derfor begyndte jeg for flere år siden at arbejde med de aspekter og sætte gang i den fælles kreativitet og senere sætte mening og struktur på kreativiteten så der også opnås resultater af processen. Mit bud på begge dele – efter at have gennemprøvet forskellige indgangsvinkler, foreligger i min bog, som jeg håber kan være til inspiration for andre.

  Kommentarer modtages gerne!

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.