Næste stop Nicaragua

Carita Feliz computer class 2005.jpg

De næste par uger kommer indlæggene fra mig her på bloggen fra Nicaragua, hvor jeg arbejder på udviklingsprojekter sammen med min bror, Peder Kolind. Et af projekterne er skolen Carita Feliz (Glade ansigter) – billedet viser computer klassen som er meget populær blandt de ca. 1500 børn. Vil du vide mere så besøg www.caritafeliz.org.

9 kommentarer til “Næste stop Nicaragua”

 1. Kim Bargsteen

  rigtig god tur… kh kim

 2. Maria Holm Iversen

  Kære Peter
  Jeg har hørt lidt om dig og dit projekt i Nicaragua og vil bare høre om du står om mangler en (frivillig) hjælpende hånd. Jeg er en færdiguddannet folkeskolelærer, som flytter til Mexico 8 august for at lære spansk for derefter at rejse i Mellem og Sydamerika et års tid.

  Ellers pøj pøj med dine mange spændende opgaver

  Venlig hilsen Maria Iversen

 3. Karen Lund Jepsen

  Hola Señor Peder Kolind

  Mit navn er Karen Lund Jepsen, og jeg skriver til dig da jeg selv har tilbragt en del af mit liv i Nicaragua, da mine forældre var udstationeret i landet efter borgerkrigen sluttede i 1989, og tænker meget på de mennesker jeg kender i Nicaland.
  Jeg studere cand.negot på Syddansk Universitet i Odense, og har sammen med nogle veninder ryddet op i vores gemakker, og tænkt på om der kunne være interesse for at vi sendte nogle kasser over til dit skoleprojekt med tøj, kuglepenne mm, som kunne blive uddelt til de mennesker som er tilknyttet projektet?

  Saludos de Karen.

 4. søren

  Hvordan går det med projektet?

 5. Lars Kolind

  Talte fornyllig med min bror, Peder Kolind. Der sker virkelig meget. Se mere på http://www.caritafeliz.org.

 6. søren

  Det ser spændende ud, jeg tager til Nicaragua om 13 dage så satser på at tage ned og se centeret. Tak for en god blog :-)

 7. Ole Christensen

  Kære Peder Kolind
  Jeg har med stor interesse læst om børnecenteret Carita Feliz i Granada, Nicaragua på http://www.caritafeliz.org.
  Jeg skal til Nicaragua til december. Jeg er ved at lave et undervisningsmateriale til elever i 3.-4 klasse.
  Jeg vil rigtig gerne besøge børnecenteret Carita Feliz i Granada. 1.

  Håber at du kan hjælpe mig på vej.

  Mange hilsener
  Ole

 8. michael tralov

  Kærer Peder

  Desværre får vi ikke tid til at komme til Granada denne vinter, så vi kommer til at savne poesi-festivallen, dig og alle børnene. Vi havde ellers glædet os til at se dit toilet-projekt samt tilbygningen i baghaven, men det må vi ha` til gode til en anden god gang.
  Vi ønsker dig, din familie og alle dine kære en rigtig god jul og et godt nytår.
  En særlig julehilsen må du gerne overbringe vores ven “cigarmanden”. Vi håber hans operation gik godt og at han har smidt krykkerne.
  Også en julehilsen til din dygtige 1.ste dame Reina, som vi holder meget af.

  Indtil vi pludselig ses, een eller anden dag i butikken……hr. konsul……..

  De kærligste hilsen, Dorte og Michael, julen 2013

 9. Lotte Holmen

  Hej
  jeg er journalist, har boet og arbejdet mange år i Mellem- og Sydamerika. Nu står jeg og skal være rejseleder for en dansk gruppe på en odyssé til Mellemamerika – bla altså Nicaragua.
  Jeg vil meget gerne have gruppen med på besøg på Mi Museo i Granada og meget gerne møde Peter Kolind (som jeg forstår er en god ven af mine venner og kollegaer Ove og Jette Kingod. De har desværre mistet dit tlfnr og email, siden de besøgte dig).
  Vi rejser fra DK om få dage – jeg håber at høre fra dig inden.
  Bedste hilsner
  Lotte

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.