200 organisationer selv-evalueret

Det er spændende at følge hvordan I der læser denne blog, arbejder med selvevalueringen “Second Cycle Index” (klik på feltet tilhøjre) selvom systemet stadig er på engelsk. Det vil det være i ca. 2 uger endnu indtil jeg har en dansk udgave klar. De første indtryk:

Der er stor forskel i den måde forskellige organisationer vurderes på – den bedste har et Second Cycle Index på 90 og den “dårligste” eller mest bureaukratiske er nede i fyrrene, dvs. det røde felt. De fleste har mange advarselslamper; enkelte går helt fri. På grundlag af de første 20 analyser fastlagde jeg grænsen mellem grøn og gul til 60. Noget tyder på at også organisationer med et index i 60′erne har meget at forbedre selvom de befinder sig i det grønne felt. Jeg analyserer det samlede materiale når vi er oppe på ca. 500 virksomheder der har brugt analysen.

Er du klar over at du både kan lave din “egen” analyse af jeres organisation, og at du også kan organisere en analyse for alle dine medarbejdere? Klik på knapppen til højre og læs mere. Kommentarer til resultaterne og den måde du bruger analysen på vil andre gerne høre her på bloggen. Skriv en kommentar.

2 kommentarer til “200 organisationer selv-evalueret”

 1. Lars Kolind

  Efter endnu en uge er vi over 300 organisationer der har lavet selvevaluering her i maj måned. Har du prøvet?

 2. Lis Tolderlund

  Min kommentar: Vi er tre pædagoger ,der er så heldige at være på 10 ugers efteruddannelse.
  Vi slutter af med at skrive opgave om “kommunikation,organisation og ledelse”.
  Vi havde tænkt os at bruge bl.a. “SELV-EVALUERINGEN” i opgaven (udfyldt af os,vores ledere og chef) men ak,vi tre udfyldte MEGET GRUNDIGT i dag 9.jan -07 (det danske skema)-og fik INGENTING tilbage!! ØV! Håber på hjælp .
  Med venlig hilsen Lis Tolderlund

Skriv en kommentar

Current day month ye@r *

Have you been a Scout or Girl Guide?

Vis resultat

Abonnement

Din e-mail:  

RSS feed

Du kan abonnere på mine blogindlæg, vha. RSS. (Hvad er RSS?)

 Mit RSS feed

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Den er et virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. For tiden omkring 400 personer hver eneste dag. Lars Kolind skriver et indlæg en eller flere gange om ugen og alle er velkomne til at kommentere. Helst med dit rigtige navn og ikke under pseudonym. Kolind kan ikke svare på alle kommentarer, men meningen er jo også at alle skal inspirere hinanden. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.